Ministrul Mihai Voicu: Cred că acţiunea de protest anunţată de parlamentarii botoşăneni este putin cam exagerata

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Mihai Voicu, a declarat, vineri, la Botosani, ca se fac demersuri politice, dar si la nivelul Guvernului, pentru ca judetul Botosani sa primeasca fonduri pentru reabilitarea drumurilor nationale Botosani-Suceava si Botosani-Tg.Frumos. Acesta a afirmat ca actiunea de protest anuntata de parlamentarii botosaneni in fata Guvernului este putin exagerata.

Ca membru al Guvernului, sustin aceste demersuri. Si mie mi se pare ca unu sau doua drumuri de o asemenea importanta trebuie luate in considerare de USL. Vointa politica exista, dar sa fie si fonduri. Cred ca trebuie sa facem eforturi pentru a gasi solutii in acest caz„, a declarat Voicu.

La randul sau, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat ca pe perioada cat a fost ministru al Dezvoltarii a sustinut cu fonduri, atat cat s-a putut, judetul Botosani.

Cat am fost ministru am incercat si am finantat maxim cat am putut. Nu cred ca exista om care nu si-ar dori sa aiba drumuri bune. Este o situatie care nu bucura pe nimeni. Cand am fost ministru al Dezvoltarii am ajutat cat s-a putut pe presedintele nou ales al CJ„, a spus Hellvig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *