Portariuc: Nu voi mai sta pasiv la atacurile PNL. Vezi detalii!

Ovidiu portariuc PSDPresedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, a declarat, vineri, ca nu va mai ramane pasiv la atacurile PNL si nici la declaratiile acide facute de reprezentantii acestei formatiuni politice. El a criticat inca o data pozitia adoptata de consilierii locali ai PNL, care au blocat proiecte locale si au facut pozitie comuna cu cei PDL. Dupa sedinta de vineri, Portariuc a purtat o discutie telefonica cu Florin Turcanu, pentru a-si spune of-ul. Urmeza ca liderii locali ai PSD si PNL sa se intalneasca pe aceasta problema.

Cred ca pina la sedinta urmatoare isi vor da seaman de greseala facuta. A fost o pozitie pe care eu nu o inteleg. Poate a fost o neintelegere. Au mai fost proiecte in care nu a functionat alianta. Nu voi mai ramane pasiv la atacurilor PNL, pentru ca eu m-am concentrat pe proiecte, dar nu putem ramane pasivi si asista la asemenea declaratii facute si cu ceva timp in urma„, a spus Portariuc.

El sustine ca de cand colegii din PNL au anuntat candidatul la Primaria Botosani in 2016, au aparut si disfunctionalitati la nivelul Primariei.

S-au creat disfunctionalitati care ne ridica probleme.  Lucrurile acestea trebuie lamurite. Noi nu am venit sa anuntam, desi am putea sa o facem, candidatii pentru 2016 la Consiliul Judetean. Avem si noi cel putin trei propuneri, dar preferam sa o facem atunci, nu sa incercam sa sabotam sau sa punem bete in roate unor activitati si unor proiecte pe care ni le-am asumat impreuna. Unul este un profesionist in administratie, a ocupat functii de prefect, subprefect, s.a, un cunoscut om de afaceri si un politician mai tanar si cu experienta„, a adaugat Portariuc.

2 thoughts on “Portariuc: Nu voi mai sta pasiv la atacurile PNL. Vezi detalii!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar daca toate aceste divergente dumneavoastra spuneti ca vin din partea PNL va rog frumos sa ma lamuriti de ce dumneavoastra ca primar si ca presedinte executiv al PSD de ce nu ati avut minimul de respect si bun simt sa mergeti la congresul PNL sau macar sa delegati un membru sau doi al partidului??De ce la asa zisele Zilele Botosaniului nu au fost invitati si colegii cu care ati luptat alaturi in campanie??din punctul meu de vedere lipsa respectului si minimului de bun simt provoaca aceste scandaluri si pornesc din partea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *