Botoşănean arestat pentru trafic de droguri

arestat de politieUn tânăr din Botoşani a fost arestat pentru trafic de droguri şi consum de mare risc după ce, alături de alţi patru tineri din municipiile Huşi, Vaslui şi din judeţul Iaşi.
Cei cinci tineri, cu vârste între 18 şi 26 de ani, printre care şi fiul unui fost judecător, au vândut stupefiante unor studenţi şi elevi din municipiile Huşi şi Iaşi.

În baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Vaslui, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au făcut percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, în urma cărora au fost ridicate 21 de grame de canabis, cinci comprimate de Ecstasy şi mai multe plicuri cu substanţe etnobotanice“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma descinderilor la locuinţele suspecţilor, magistraţii Tribunalului Vaslui au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele acestora  sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu şi organizarea activităţii de trafic de droguri de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com