Mihai Tincu se ia din nou de Florin Ghiorghiţă: În dicţionar nu există cuvântul autosuspendat

Mihai Tincu, director Rapsodia Conf
Mihai Tincu

Ceartă între consilierii PSD şi PDL  de la autosuspendarea lui Florin Ghiorghiţă, în lipsa acestuia. Consilierul PSD, Mihai Tincu, a cerut, joi, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, secretarului Primăriei să analizeze documentul depus de consilierul Ghiorghiţă prin care s-a autosuspendat din PDL şi a trecut ca şi consilier independent până la soluţionarea cazului privind furtul de apă, întrucât, spune el, nu există cuvântul  „autosuspendat” în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române.

V-aş ruga să ţineţi cont că nu există cuvântul autosuspendat în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, singurele cuvinte mai apropiate de autosuspendat sunt autosugestionare sau autofecundare. Vă rugăm să revedeţi legea 393 din 2004 a aleşilor locali cu privire la faptul că toţi consilierii locali au intrat pe listele unui partid şi trebuie să funcţioneze pe listele unui partid. De asemenea vă rugăm să consultaţi şi statutul PDL-ului, care spune că în momentul renunţării la calitatea de membru şi transformare în independent se procedează la rezilierea mandatului de membru de partid”, a spus Tincu.

Fostul viceprimar Cătălin Alexa a sărit în apărarea lui Florin Ghiorghiţă, dat fiind faptul că acesta a absentat de la şedinţa de CL, şi i-a răspuns că Ghiorghiţă nu şi-a pierdut calitatea de membru al PDL.

4 thoughts on “Mihai Tincu se ia din nou de Florin Ghiorghiţă: În dicţionar nu există cuvântul autosuspendat

  1. Până își va dovedi vinovăția sau nevinovăția consilierul Ghirghiță, sunt sigură că, consilierul Mihai Tincu își va arăta adevărata față…răutate și ranchiună…ca și cum marea lui avere este făcută din muncă pe brânci…Halal națiune!

  2. Adevărat!Ticu este o mizerie,la fel şi Zaruga…au avut o conjunctură favorabilă şi nemerituos au parvenit…dar Dumnezeu e Mare….are grijă de toţi!

  3. …pentru Tincu și alți 4 parveniți pe lângă el, conjunctura a fost privatizarea frauduloasă, premeditat calculată și adjudecată a Rapsodiei Conf, în favoarea lor, aceasta a fost marea cotitură în viața lor…și acum ca om de bine!!!! și-a făcut loc și în politică.

  4. @ Mariabt – toate averile sunt facute pe munca pe branci si de aia avem nevoie de protectie sociala.
    Acuzatiile de parvenitism, fraudulos sunt inutile si calomnioase dar internetul e mama anonimilor .
    Numai bine si fara frustrari si ranchiuna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *