Un şofer a fugit de la locul accidentului, după ce a fost încolţit de romii din Parcul Tineretului

accident in ghetoriUn bărbat în vârstă de 56 de ani, care a lovit, joi după-amiază, cu maşina, un copil de cinci ani, a fost nevoit să fugă de la locul accidentului, după ce a fost „încolţit” de romii din Parcul Tineretului. Accidentul s-a produs exact în faţa ghetourilor din Parcul Tineretului, iar victimă a fost un copil care provine dintr-o familie romă.

Şoferul, Aurel Frunză, care conducea o Dacia, s-a speriat puternic, când foarte mulţi romi s-au năpustit asupra sa, astfel încât el a mers spre casă, parcând maşina în curte.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au început ancheta. Bărbatul a fost nevoit să stea, pe parcursul cercetărilor efectuate de agenţii de circulaţie, în maşina Poliţiei.

Copilul a fost transportat la spital, însă starea acestuia nu este gravă.

One thought on “Un şofer a fugit de la locul accidentului, după ce a fost încolţit de romii din Parcul Tineretului

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    JEGURI UMANE !!!STAU SI EU PRIN ZONA SI E JALE PE ACOLO CAND TREC CU MASINA ARUNCA CU PIETRE IN MASINA SE ARUNCA IN FATA MASINI ABIA ASTEAPTA SA LE ZICI CEVA SAU SA TE IEI DE EI AR TREBUI RIDICATE ZIDURI DE 2 METRI PE ACOLO BRAVO PRIMARIEI CA BAGA BANI NOSTRI IN ACESTE SCURSURI AI SOCIETATII..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *