Vezi câştigătorii concursului de desene organizat de Carrefour!

Premii Carrefour BotosaniUn elev de clasa zero de la Şcoala 12 Botoşani este câştigătorul din acest an al concursului de desene organizat de Carrefour. Este vorba de Roberto Aniculăesei, care a câştigat o excursie la Disneyland Paris.  Continuând tradiția, Carrefour România premiază copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a ediție.

Concursul este așteptat cu drag atât de către elevi cât și de către cadrele didactice din cele 15 orașe în care Carrefour este prezent cu cel puțin un hipermarket: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași , Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta și Botoșani.

Premii Carrefour BotosaniÎn cadrul concursului, elevii au fost invitati să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei “Să descoperim cadourile iepurașului de la Carrefour!”. Din judeţul Botoşani au participat 11.500 elevi din 33 de şcoli. Premiul II constând într-un laptop a fost obţinut de Cristina Lodunca, de la Scoala „Ion Creanga” Botoşani, iar premiul III constând într-o bicicletă a fost adjudecat de Maria Mirabela Constantin, de la Şcoala Flămânzi.

Premii Carrefour BotosaniMenţiune constând în DVD player a fost primit de Mihai Cojocariu, de la Şcoala 1 Dorohoi Un mp3 player a fost câştigat şi de Delia Dimistrăcel, de la Şcoala „Al.I.Cuza” Dorohoi. Cupoane de 100 lei Carrefour au primit Laurenţiu Husac (Şcoala2 Botoşani), Adi Roşu (Liceul Cotuşca), Denisa Dârvariu (Şcoala „Stefan cel Mare” Dorohoi), Elena Alexandra Ulinischi (Liceul Cotusca), Alexandra Hector (Şcoala 10 Botoşani), Anisia Vasilica Aostacioae (Şcoala M. Kogălniceanu Dorohoi), Alexandra Botezatu (Şcoala M. Kogălniceanu Dorohoi), Alexandru Lemnariu (Şcoala „Dimitrie Romanescu” Dorohoi), Giulia Alexoai (Şcoala M. Kogălniceanu Dorohoi) precum şi Paula Sticea (Şcoala M. Kogălniceanu Dorohoi).

 Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozitiilor din cele 24 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 20 mai 2013.

De două ori pe an copiii ne bucură cu desenele lor și ne ajută să ne împodobim magazinele pentru sărbătoare. Pentru că întelegem valoarea micilor artiști, Carrefour și partenerii săi îi premiază astăzi pe cei mai talentati și norocoși, în speranta că, la editia viitoare ne vor aminti, o dată în plus, de esenta acestor sărbători de căpătâi ale creștinătătii.” a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *