Lovitura data de consilierii PNL celor din PSD: Au respins proiectul privind angajarea celui de-al doilea sef la Politia Locala

CL 1Decizie surprinzatoare luata, miercuri, de consilierii locali ai PNL. Ei au respins un proiect a Executivului Primariei care prevedea infiintarea unui post de director adjunct la Politia Locala si desfiintarea a doua posturi de agenti locali. Consilierul local Gheorghe Ursuleanu a spus ca nu este normal sa fie luati politistii din strada pentru a face loc unei persoane agreate de PSD pe un post de conducere.

Scoatem politistii din strada si punem directori in birou. Este cumva ceva politic„, a fost replica consilierului local. Si consilierul Gheorghe Iavorenciuc a criticat acest proiect de hotarare.

Cine trebuie sa mai fie acolo, un om adus de PSD sa il punas in spate la actualul sef. Daca sunt sefi sa fi tot din actualii angajati de acolo. Dar sa aducem un comisar Ana Pauker, nu cred ca este corect„, a precizat Iavorenciuc.

Proiectul a fost respins datorita voturilor si abtinerilor consilierilor din PNL si PDL. Acesta a fost votat doar de consilierii PSD si de Paul Onisa de la PC.

Proiectul prevedea desfiintarea a doua posturi vacante de politist local si infiintarea functiei de director adjunct.

2 thoughts on “Lovitura data de consilierii PNL celor din PSD: Au respins proiectul privind angajarea celui de-al doilea sef la Politia Locala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *