Critici acide ale consilierilor locali cu privire la cainii comunitari. Fostul viceprimar Alexa: Fata mea a fost muscata pe Pietonal

alexa si buliga clConsilierii locali ai PDL au acuzat, in sedinta de joi, prezenta in numar cat mai mare pe strazile din municipiu a cainilor comunitari. Critici vehemente au fost aduse de consilierul Marius Buliga, care a precizat ca pe strazile din municipiu nu au mai fost atatia caini comunitari de ani de zile.

Este o invazie de caini, un fenomen scapat de sub control. Nu stiu daca Botosaniul a mai avut atatia caini vreodata pe kilometrul patrat. Sunt numai promisiuni. Cred ca ne intoarcem undeva spre anii 90”, a spus Buliga.

 Si fostul viceprimar Catalin Alexa si-a exprimat nemultumirea in sedinta de Consiliul Local de modul cum este gestionata activitatea de capturare a patrupedelor.

Fostul viceprimar a spus ca fiica sa a fost muscata saptamana trecuta, pe Pietonalul Unirii de un caine comunitar. El a cerut conducerii Primariei sterilizarea cainilor masculi.

Fata mea a fost muscata de un caine pe Pietonalul Unirii. Cand am fost la spital mai erau inca opt cazuri, iar cu o zi inainte au fost zece. In acest fel ar fi 1800 de cazuri pe an. Tratamentul costa 400 lei  si nu vorbim de cazurile grave care se ajunge la chirurgie plastic. Sa luati in calcul sterilizarea populatiei mascule, la un cabinet privat costa 80 lei, iar in municipiu ar fi 2000 de masculi. Sa facem lucrul acesta cu un efort mic”, a spus Alexa.

4 thoughts on “Critici acide ale consilierilor locali cu privire la cainii comunitari. Fostul viceprimar Alexa: Fata mea a fost muscata pe Pietonal

  1. imi pare rau pentru copil, dar daca „taticu” se implica mai mult in treburile orasului poate nu se intampla asta. Deciziile de la un moment au intotdeauna repercusiuni in timp, si vor afecta chiar si urmasii.
    Aviz „actualilor” , sa fie cu grija la ce decizii iau , ca lor le-o fi bine acum, dar maine copii o sa-i injure – vezi gropile, scolile, spitalele .
    Oare un astfel de „argument” ar avea priza la politicieni?

  2. Don Alexa, nu ai fost cumva VICE ?! Inafara de salariu si niscai afaceri pentru buzunarul propriu, ce altceva ai lasat in urma pentru orasul asta ?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce de tupeu!! Din cate stiu eu tocmai in vremurile de glorile ale d-lui tata ingrijorat au fost alungati medicii americani care au venit sa ne sterilizeze cainii pe gratis. Unde erai atunci talica, dom Alexa???

  4. Mai sa fie… acum ii preocupa din nou cainii comunitari.
    Cisa musca, foarte bine….sa muste, dar sa prinda si un consilier local/judetean . Constat ca alesii nostrii latra si tot latra, dar nu au facut nimic concret pentru acest oras. M-ai lasati patrupedele si incercati sa va axati pe alte ,,probleme”, stiti voi care, cele promise in campania electorala.
    Au incercat fel de fel de mizerii, respectiv transferul cateilor in Constanta, cica o procedura legala, au recurs la genocid – uciderea cainilor din padocurile existente. Apropo ce se mai aude despre ancheta .. nic, totul a fost musamalizat. Degeaba exista acte normative privind protectia animalelor. Rusine sa le fie… atat timp cat in judet nu sunt locuri de munca iar orasul este plin de gropi ,,plombate” in mare viteza ei nu fac altceva decat sa dezbata ,,fenomenul scapat de sub control”’. Unde sunt banii alocati pentru sterilizarea lor , pentru hrana lor ???? Si acesta este un fenomen scapat de sub control ??? Bravo pentru reprezentantii de la ADOR, sunt persoane cu suflete mari care incearca sa aduca solutii, dar au piedici din partea ,,alesilor”‘ nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *