Preşedintele CJ: Sunt medici care vor să vină la Botoşani, dar nu sunt primiţi de medicii de aici

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Reprezentanţii Consiliului Judeţean încearcă să găsească soluţii pentru a angaja medici pe posturile deficitare de la Spitalul Judeţean, precum şi un medic pe o ambulanţă primită la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Ambulanţa care a fost primită anul trecut valorează 150.000 euro, însă nu este funcţională pentru că nu are medic.

Nu putem da 150.000 euro şi să avem un spital pe roţi, să avem cetăţeni care îşi pierd vieţile în judeţ. Am solicitat Consiliului de administraţie să meargă acolo şi să căutăm o soluţie„, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

El a spus că un medic nou a fost angajat recent pe secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean şi că urmează să fie angajat şi un medic la Maternitatea Botoşani, după pensionarea medicului Gheorghe Roşca. Acesta din urmă va veni de la un spital din Iaşi.

Sunt medici care vor să vină, dar nu sunt primiţi. Mulţi vor să vină la noi, dar nu vor şi găsesc anumite motive. Sunt două soluţii: îl angajăm sau facem contract de prestări servicii„, a mai spus preşedintele CJ.

3 thoughts on “Preşedintele CJ: Sunt medici care vor să vină la Botoşani, dar nu sunt primiţi de medicii de aici

  1. DAMIAN – directorul spitaluui- nu si-a angajat 0 pe fii-sa economista pe post de medic la CSM. Ce ne mai trebuie medici – de unde sa fie bani. Ia de-aici!

  2. Mai intrati un pic si in mafia din sanatate sint sate unde mor oameni ca nu au medici cei care sau instalat nu doresc sa mai vina si alti medici pentru ca malaiul e gros .Interesativa cit cistiga un medic de familie ? mult mai mult decit un medic din spital , pentru o tensiune si o reteta pe luna cistiga f.mult .

  3. In sfirsit este cineva care spune lucrurilor pe nume …felicitari d-nle Turcanu poate faceti ceva in acest sens .Termina f.multi medici si sunt respinsi de mafiotii din sistem .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *