PSD-iştii botoşăneni nu se solidarizează cu colegii din PNL: Nu vor participa la protestul anunţat de Ţurcanu

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuPrimarul municipiului Botoşani susţine cu tărie că execuţia drumului Botoşani-Suceava începe anul acesta.  Ovidiu Portariuc a spus că nu va participa la protestul organizat de preşedintele Consiliului Judeţean, FlorinŢurcanu, la sfârşitul lunii mai, întrucât în PSD există  alte metode de a convinge factorii de decizie de importanţa reabilitării acestui drum.

Noi lucrăm şi încercăm să convingem nişte factori de decizie. Avem toată siguranţa, de la cel mai înalt nivel şi promisiunea, că în curând se deblochează drumul Botoşani Suceava. Şi când spun că e de la cel mai înalt nivel, e de la cel mai înalt nivel executiv. Sunt nişte detalii tehnice acolo, cu o licitaţie blocată. Ea va fi deblocată în curând. Împreună cu Andrei Dolineaschi am avut o discuţie cu două-trei persoane cu putere de decizie, Şova, CNDR şi domnul prim-ministru, şi care ne-au dat promisiunea fermă”, a spus Portariuc.

Florin Ţurcanu a anunţat că va organiza un protest la sfârşitul lunii mai, pentru a sensibiliza guvernanţii  să aloce fonduri pentru modernizarea drumului Botoşani-Suceava. El spune că îi aşteaptă la protest şi pe colegii din alianţă.

Vrem să ţinem un moment de reculegere în faţa Prefecturii, la care invităm toţi cetăţenii. Vom merge cu autocare şi vom depune la fiecare cruce lumânări şi flori, iar materialul filmat şi semnat de toţi participanţii şi un memoriu îl vom înainta ministerului de resort, vicepremierului Chiţoiu, primului ministru, preşedintelui Senatului, tuturor dragilor noştri colegi, şi cu pozele pe care le primesc de la poliţie, ca să se uite şi să vadă cum mor tinerii în accidente. Nu criticăm pe nimeni, ci doar vrem să sensibilizăm Guvernul că Botoşaniul are priorităţi”, a precizat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *