Postul de director de la Memorialul Ipotesti va fi scos la concurs. Vezi motivul!

Postul de director de la Memorialul Ipotesti va fi scos la concurs. Si asta urmare a faptului ca managerul Miluta Jijie  a fost notat cu 9  pentru activitatea manageriala de anul trecut, iar nota pentru a-si putea continua activitatea ca manager trebuia sa fie peste 9.

Am trimis o adresa la Ministerul Culturii ca sa ne clarifice asupra acestui aspect, iar raspunsul primit a fost acela ca 9 nu este nota pentru a-si pastra functia. Ar trebui sa scoatem postul la concurs in trei luni, iar domnul Jijie si cei care indeplinesc conditii sa se inscrie„, a precizat presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu.

Miluta Jijie a fost singurul manager care a primit nota 9 in urma evaluarii activitatii, dintre toti directorii institutiilor de cultura subordonate CJ.

2 thoughts on “Postul de director de la Memorialul Ipotesti va fi scos la concurs. Vezi motivul!

  1. Nu merita el zece cu siguranta ca n-are treaba cu Eminescu dar nici unul dintre ceilalti directori nu au nici o traba cu cultura si se vede ca cei care au evaluat n-au nici ei nici o treaba de acest fel.

  2. La memorialul de la Ipotesti ar fi buna dirrector doamna Masata-Sturdza, e competenta, are relatii bune cu domnu Prefect si stie sa delapideze f. bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *