Lista copiilor înscrişi la clasa pregătitoare în prima etapă va fi afişată pe 29 aprilie

elevi in clasa IPeste 3700 de copii au fost înscrişi la clasa pregătitoare în prima etapă, încheiată pe 22 aprilie. De asemenea, pentru clasa I s-au înscris 453 de copii dintre cei care nu au parcurs clasa pregătitoare.

Afişarea listei copiilor înscrişi în prima etapă se va face în data de 29 aprilie, la sediul fiecărei unităţi de învăţământ, pe site-urile şcolilor, acolo unde acestea există, şi a inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti.
Cea de-a doua etapă de înscriere se desfăşoară în perioada 8-17 mai şi este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă. Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

 

În clasa pregătitoare, se pot înscrie copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2013. La solicitarea părinților, pot fi înscriși în clasa pregătitoare și copiii care împlinesc vârsta de 6 ani pâna la data de 31 decembrie 2013, dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare.

În clasa întâi, se pot înscrie copiii care împlinesc vârsta de 7 ani pâna la data de 31 august 2013 și, la cererea părinților, dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei întâi, copiii care împlinesc vârsta de 7 ani până la data de 31 decembrie, chiar dacă aceștia nu au parcurs, anterior, clasa pregătitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *