Fostul deputat Buhăianu pleacă din ţară. Vezi unde!

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Fostul deputat Cătălin Obuf Buhăianu va renunţa, peste două săptămâni, la cariera universitară pe care tocmai a început-o, dar şi la cariera de antrenor al formaţiei feminine de volei Pro Volei Botoşani şi va pleca din ţară. Începând cu 6 mai, el va deveni consul al României în Republica Moldova, urmând să lucreze la Consulatul din Bălţi.

El a finalizat cursurile teoretice şi practice organizate de Ministerul Afacerilor Externe, urmând să plece în misiune imediat după Paşte.

Fostul parlamentar pleacă în diplomaţie, în ciuda faptului că în ultimele luni a negat acest lucru.

Buhăianu este cel de-al doilea parlamentar din Botoşani care va pleca, în mai, într-o misiune diplomatică, după fostul senator Liviu Câmpanu va pleca, la jumătatea lunii, la Tel Aviv- Isarel.

8 thoughts on “Fostul deputat Buhăianu pleacă din ţară. Vezi unde!

  1. Consulul lui Peste. Cand sunt atatea probleme cu Republica Moldova si e nevoie acolo de un diplomat de cariera trimitem un oportunist care nu stie nici macar care e capitala Republicii Moldova. Pariu ca o ia si pe Adutza cu el, ca atasata pe invatamant? Tanda si manda, maleficii invatamantului botosanean.

  2. Draga Catalin
    In Repulbica Moldova,noi fetele te asteptam cu drag. Speram sa facem un pod de flori intre cele doua tari, sa militezi pentru fratia intre cele doua natiuni. Te iubim, Cataline. As dori sa ramai aici la noi pentru totdeauna.

  3. Pentru cei cu frustrari nostalgice determinate de gândul la vremurile când erau la butoane, doar atât: ciocul mic! Butonati la calculatorul de acasă si mestecati Orbit toți …. Teparii…..

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Se intampla ceva si eu, ca alegator nu inteleg NIMIC! Buhaianu era la PDL, am votat jos PDL si tot nulitatile acestui partid promoveaza? Aceste nulitati au trebuit promovate de USL????? Pe ce criterii, ca nici macar in partid, din cate stim noi, nu sunt, CARE-I TREABA, INTELEGE CINEVA????????? Cum se poate asa ceva?? Din cate vad USL se c..ca pe nasul nostru mai ceva ca PDL!!!!! Sa fugi din tara, nu altceva!

  5. Pentru munca pe care a depus-o in opozitie, ca membru PDL, promovat in politica de PSD, merita sa fie recompensat dl.prof. El era cel care vota taierile salariale , nu ? De ce nu sta la catedra , sa vada cum este sa traiesti din cateva sute de euro pe luna!!!
    Ce politica face USL-ul asta ? Incet-incet , toti cei care au fost pedelisti infocati, sunt recompensati . Bravos ! halal natiune , halal printipuri !

  6. Mai, Vlad Tepes. Oricat Orbit am mesteca, ochi mai mari scosi din orbite ca noul consul, exoftalmic, nu vom avea. Cred ca esti o adutza care deja nu mai e tanara si care, in acest ritm, in sase luni se va transforma intr-o morsa. Sper sa nu fie o morsa de balti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *