Clubul Rotary a marcat zece ani de existenţă la Botoşani. Vezi VIP-urile care fac parte din acest club!

clubul rotary botosaniMai multe personalităţi ale Botoşaniului s-au întâlnit, marţi după-amiază, în sala de şedinţe a Primăriei pentru a marca împlinirea a zece ani de la înfiinţarea la Botoşani Clubului Rotary. Clubul din Botoşani este condus de fostul viceprimar şi fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Corneliu Vicenţiu Daniliuc, însă printre membrii Rotary se regăsesc fostul director de la Finanţe, Gheorghe Maga, medicul Radu Malancea (primul preşedinte al clubului), fostul primar Florin Egner, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi fostul inspector şcolar general Constantin Manolache, fostul director al Direcţiei Sanitar Veterinare, Vladimir Rizac, medicul Ovidiu Mimor, medicul Petrică Rădăuceanu, proiectantul Aurel Murariu, oamenii de afaceri Ovidiu Năstase, Ovidiu Daniliuc, Eugen Achihăei, directorul Mecanica, Mihai Boicu, dar şi colonelul Radu Anton de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă sau comisarul şef Dănuţ Ciubotaru de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculărea Vechiculelor.

De asemenea, prim procurorul Titiana Ungureanu şi procurorul Florina Piloş.

La aniversarea Clubului Rotary au participat şi primarul Ovidiu Portariuc şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, dar şi subprefectul Sebastian Tocariu sau deputatul Costel Şoptică, care au primit, alături de alţi invitaţi, diplome de parteneriat.

Printre invitaţi s-au numărat şi guvernatorul Districtului 2241 România- Republica Moldova, Radu Popescu, dar şi fostul guvernator Daniel Condurache.

Clubul Rotary se doreşte a fi o grupare elitistă, însă, deşi susţine că slujeşte interesul public, acesta are o activitate extrem de discretă.

Calitatea de Membru intr-un Club Rotary este pe baza de invitatie si se bazeaza pe paradigma fondatorului de a alege un reprezentant din fiecare afacere, profesie sau institutie din comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *