Deţinuţii expun lucrări la Uvertura Mall

Carrefour la Uvertura Mall BotosaniÎn data de 24 aprilie,  Uvertura Mall va fi gazda vernisajului “Un colţ de artă”, care reuneşte o serie de lucrări create de persoane private de libertate custodiate în Penitenciarul Botoşani.

Înzestraţi cu talent, sub îndrumarea coordonatorilor Constantin Alexa şi Siminiuc Beatrice, cei opt expozanţi au realizat o serie de lucrări care constau preponderent în icoane pe lemn, picturi, felicitări şi obiecte decorative dedicate Sărbătorilor pascale.

Persoanele interesate de a achiziţiona dintre lucrările cu adevărat de excepţie sunt aşteptate începând cu orele 13:00, la etajul al treilea al mall-ului, expoziţia fiind deschisă până în data de 12 mai.

Participarea persoanelor private de libertate la acţiuni de acest gen are ca scop promovarea şi valorizarea eficientă a potenţialului artistic, exersarea unor aptitudini ce se pot dovedi utile ulterior încheierii perioadei privative de libertate, precum şi sensibilizarea opiniei publice în ceea ce priveşte eforturile de reintegrare socială a persoanelor private de libertate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *