Vezi care va fi preţul de pornire a licitaţiei la Grădina de Vară!

clPrimăria Botoşani concesionează prin licitaţie publică Grădina de vară de la Teatrul „Mihai Eminescu”. Potrivit proiectului de hotărâre ce va fi supus spre aprobare consilierilor locali,  durata concesiunii va fi de 15 ani de la semnarea contractului, iar redevenţa de pornire la licitaţie va fi de 14,5 -18 Euro  mp./an.

Propunem Consiliului Local să stabilească redevenţa de pornire la licitaţie din acest interval valoric; 14,5 euro/m.p./an fiind redevenţa de pornire la licitaţie  pentru concesionarea terenurilor proprietate a municipiului Botoşani din zona în care este situat acest imobil. Pentru perioada de efectuare a lucrărilor de reabilitare a obiectivului, dar nu mai mult de un an, redevenţa va diminuată la 2 Euro/mp./an„, se precizează în raportul de specialitate.

Cel care va concesiona Grădina de vară va trebui să desfăşoare activităţi economice de alimentaţie publică şi / sau comerciale, complementar activităţi culturale.

Concesionarul se obligă să efectueze lucrările de reabilitare pe cheltuiala sa în numele municipiului Botoşani, care va devein proprietar de drept al valorii acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *