Moped neînmatriculat descoperit la Mihăileni

politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit lucrare penală unui cetăţean român care a fost depistat conducând un moped neînmatriculat.

În data de 21 aprilie, ora 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi/I.T.P.F. Iaşi care desfăşurau o acţiune specifică, au oprit pentru control în localitatea Mihăileni un moped, condus de cetăţeanul român Daniel P., în vârstă de 23 de ani.

La solicitarea documentelor, Daniel P. nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare al mopedului. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit  faptul că mopedul în cauză nu figurează înregistrat sau înmatriculat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, cu propunere de declinare de competenţă către organele abilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *