Autoturisme „franţuzeşti” fără drept de circulaţie în România depistate la frontieră

masina politie frontieraÎn urma unor acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră botoşăneni, trei cetăţeni români s-au ales cu lucrări penale, după ce au fost depistaţi la volanul unor autoturisme cu documente de înmatriculare falsificate.

În data de 20 aprilie, ora 03.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, aflaţi în executarea unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe comunicaţia Manoleasa – Ripiceni, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Franţa, condus de Mircea P., de 35 de ani.

În aceeasi zi, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Ghenadie G., cetăţean român, în vârstă de 37 ani, la volanul unui autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în Franţa.

La scurt timp, tot la PTF Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Marcel U., cetăţean român, în vârstă de 36 ani, la volanul unui autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în Franţa.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru toate autoturismele inspecţia tehnică periodică este expirată.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor trei bărbaţi lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie in România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *