Dolineaschi, propus de Ponta să ia locul lui Dragnea

alegeri psd Botosani- Andrei DolineaschiPreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri seară, că îl va propune pentru funcţia de secretar general al partidului pe deputatul PSD de Botoşani Andrei Dolineaschi, după ce Congresul PSD a modificat Statutul partidului în privinţa modului în care poate fi ocupată această funcţie.

„Andrei Dolineaschi este cel pe care îl voi propune secretar general„, a declarat Ponta, într-o emisiune la RTV.

Congresul PSD a modificat Statutul partidului, astfel încât secretarul general al PSD nu a mai fost ales de către delegaţii la Congres, ci va fi numit la nivelul Comitetului Executiv. În prezent, Andrei Dolineaschi este secretar general adjunct al PSD.

Liviu Dragnea a devenit, sâmbătă, preşedinte executiv al PSD, iar locul său a rămas liber.

One thought on “Dolineaschi, propus de Ponta să ia locul lui Dragnea

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Este o propunere normala , daca este sa luam in consideratie dorinta de intinerire a partidului , pe care o arata Victor Ponta . Pentru noi botosanenii este si onoranta si datatoare de sperante… Vine vorba , ca multe sperante din partea politicienilor , este riscant sa ne facem. Una peste alta, Andrei Dolineaschi este om de viitor in politica romaneasca in general si pentru botasaneni in special. Daca lucrurile chiar asa se vor derula, felicitari D.lui Dolineaschi si… la mai mare!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *