Managerul Spitalului Judetean: Disponibilizarile de personal in spital vor fi ultima solutie

Disponibilizarile de personal va fi ultima solutie pe care conducerea Spitalului Judetean o va lua in calcul pentru redresarea unitatii, a anuntat, luni, managerul Spitalului Judetean, Gheorghe Damian. El a precizat ca saptamana aceasta, Comitetul director se va intruni pentru a stabili pasii care ar trebui de urmat.

Nu stiu exact ce sume ne va da Casa de Asigurari de Sanatate. Sa vedem pe ce sume ne bazam, ca sa ne putem incadram. Ar fi ultima solutie disponibilizarile. Se vor lua toate masurile care ne permite lege, sa taiem sporuri, sa se dea sporuri la minim. Daca nu vom avea alte surse, in final vom face si disponibilizari, cel mai probabil la personal nemedical. Analiza va fi facuta de biroul normare dupa mai multi factori„, a spus Damian.

Conducerea Consiliului Judetean a cerut managerului spitalului un plan de redresare a unitatii, pentru a se incadra in bugetul primit de la institutia de asigurari.

One thought on “Managerul Spitalului Judetean: Disponibilizarile de personal in spital vor fi ultima solutie

  1. Unificarea spitalelor a fost un fiasco.Spitale precum cel de copii a venit cu plus la buget in timp ce psihiatri,spitalul judetean erau „GAURA” negra a sanatatii Bt.Se perinda noi menegeri dar care nu gasesc solutia redresarii decat prin reduceri de personal desii sunt la limita de avarii.Am ramas doar la principiul BOC 7 pleaca doar unul se incadreaza.Ati scos pensionari,au plecat in strainatate si tot nu reusiti sa aveti bani pt.salarii si medicamente.Poate mai mariti taxa la sanatate(ca o platim tot cei nevoiasi)magistratii si alti sustinatori ai puterii sunt scutiti impreuna cu familiile lor ca de ce ar da din salariile lor modeste*(8-12.000 lei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *