Şefii sectoarelor Poliţiei de Frontieră Darabani şi Rădăuţi Prut, schimbaţi între ei

Oficial, de la începutul acestei săptămâni, la conducerea SPF Darabani nu se mai află subcomisarul Constantin Rugină, în locul său fiind numit comisarul Marius Gavrilescu, cel care până acum a fost la şefia SPF Rădăuţi-Prut, în timp ce Rugină îi va lua locul lui Gavrilescu. Practic, Constantin Rugină va fi șeful SPF Rădăuți-Prut după ce acum 8 ani de zile a preluat conducerea SPF Darabani.

Eficientizarea activităţilor şi dezvoltarea unui management performat este motivul invocat de şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, comisarul şef Ştefan Alexa, în momentul în care i-a anunţat pe cei doi ofiţeri că vor face rocada.

Tot la începutul acestei săptămâni, comisarul şef Cezar Hrişcă a demisionat de la şefia Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, dar inspectorul principal de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul instituţiei, consideră că demisia lui Hrișcă nu are nici o legătură cu mutarea ofiţerilor de pe malul Prutului.

Demisia d-lui Hrişcă a fost din motive personale, nici într-un caz în urma controlului care îl avem acum, el fiind numit tot într-o funcţie de comandă la SPF Bivolari. Dacă ar fi fost ceva probleme, nu era numit într-o funcţie de comandă a declarat Răcnea.

 În ultima perioadă au mai fost înlocuiți din funcție șefii SPF Dorohoi, Românești și Stânca.

Cert este că s-au întâmplat multe într-un timp scurt a precizat subcomisarul Constantin Rugină, care conştientizează faptul că va avea o misiune mai dificilă la Rădăuţi-Prut, mai ales datorită Punctului de Trecere a Frontierei din localitate, nu doar a navetei de 50 de km.

„La început îmi va fi mai greu, nu cunosc lucrătorii, nu le cunosc potenţialul, dar apoi totul va deveni o rutină” a spus Rugină, care speră ca această mutare să fie pe perioadă determinată. De asemenea, ofiţerul din Darabani vorbeşte doar la superlativ despre înlocuitorul său.

Cei doi au fost colegi în cadrul Academiei de Poliţie, Gavrilescu absolvind unitatea de învăţământ cu un an mai devreme.

Am numai cuvinte de laudă la adresa d-lui Gavrilescu. E un bun profesionist care şi-a făcut întotdeauna treaba cu simţ de răspundere a declarat  subcomisarul Rugină.

Sursa: Dărăbăneni.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *