Foşti soţi, două vedete s-au ignorat reciproc la Zilele Oraşului Botoşani. Vezi foto!

Andrei Ştefănescu, component al trupei Alb-Negru, şi fosta sa soţie, Sylvia, s-au revăzut la un concert susţinut vineri seară la Botoşani, de Zilele Oraşului. Solistul a ignorat-o total pe fosta consoartă.

Prima formaţie care a urcat pe scena din centrul vechi al municipiului Botoşani a fost DJ Rynno&Sylvia, iar la scurt în spatele scenei a apărut şi trupa Alb-Negru. Andrei a ignorat concertul susţinut de fosta soţie, preferând să asculte muzică la căşti.

Printre ultimele melodii, Sylvia a cântat în premieră piesa „Noi doi” trimiţând un sărut în direcţia în care se afla fostul ei partener de viaţă, însă acesta a ridicat din umeri spunând că nu ştie dacă i s-a adresat lui.

La finalul concertului, Sylvia a coborât de pe scenă şi a încercat să intre în conversaţie cu Andrei, dar acesta a continuat să o ignore ca apoi să-şi îndrepte atenţia asupra dansatoarelor ei, cu care s-a întreţinut câteva minute.

Ştiam că vom concerta în aceeaşi seară, însă nu am vrut să îl pup pe Andrei pentru că îi lăsam ruj pe obraz şi trebuia să urce pe scenă„, a declarat Sylvia. În parlel însă dansatoarele ei nu ţineau cont de acest aspect.

Sylvia (25 de ani) şi Andrei Ştefănescu(34 de ani) s-au despărţit anul trecut după trei ani de căsătorie, cântăreaţa fiind acuzată de infidelităţi. La începutul acestui an, proaspăt divorţata solistă s-a afişat cu un nou iubit, Dragoş Udeanu.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *