Deputatul Şoptică, nemulţumit că primarul Portariuc vrea să cumpere blocurile lui Prisecariu

soptica, grigoras si sorescuLiberalii critică din nou activitatea colegilor din PSD. Deputatul Costel Şoptică şi-a exprimat nemulţumirea în cadrul unei conferinţe de presă, că ai săi colegi din alianţă au promis locuinţe ieftine pentru tineri, însă deodată s-au arătat interesaţi să cumpere nişte locuinţe scumpe, de la un dezvoltator din Iaşi. Este vorba de blocurile de locuinţe ale afaceristului Dănuţ Prisecariu, cel care deţine şi mall-ul din Botoşani.

Nu înţeleg de ce dezvoltatorul nu le vinde, dacă sunt aşa de bune. Să le vândă. El e liber pe piaţă să le vândă, să facă un preţ promoţional, să facă ce vrea. Cum nu pot înţelege, şi aici mă atinge puţin pe mine, USL-ist de data asta, că am făcut campanie electorală şi am spus că facem locuinţe ieftine, bune şi frumoase, că le terminăm repede. A venit şi  domnul Mazăre şi s-a spus că absorbim forţa de muncă locală. Ori dacă acum mă duc dintr-o dată la blocurile alea. .. Oricum, cred că nu sunt ieftine. Locuri de muncă nu văd create, decât poate să se pună trei oameni la intrare la barieră„, a spus Şoptică.

El a criticat şi faptul că primarul Ovidiu Portariuc a mai anunţat că vrea ca municipalitatea să închirieze un sediu în Uvertura Mall. Şoptică susţine că Primăria ar putea să-şi facă acest sediu în spaţiile pe care le deţine în Centrul Vechi, şi pentru care nu ar plăti niciun leu.

3 thoughts on “Deputatul Şoptică, nemulţumit că primarul Portariuc vrea să cumpere blocurile lui Prisecariu

  1. Sa inteleg ca a început campania electorală?Oricum acest discurs nu va prinde dle Soptica…Ca si alegător v-am apreciat se pare mai mult decât meritati.Mare pacat!Populism ieftin…Oare si in Timișoara,Suceava,Cluj,Iași Prisecariu i-a păcălit pe edili?Ati întrebat cetățenii sau doar e comanda de atac?

  2. se vede ca d-nul Prisecariu face lobby la actuala conducere dupa ce s-a dat bine cu vechea.
    Asa zic si eu afacere sa scap de un” balast” la care platesc dobanzi la banca ca dor nu le-a construit din banii lui blocurile.
    Cu banii cu care ar cumpara primaria apartamentele ar putea construi lejer altele cu costuri mult mai mici. In plus ar mai stimula putin si activitatea societatilor locale de constructii , care oricum au angajati din randul botosanenilor si care la randul lor latesc taxele locale.
    Dar ce vorbesc eu…. unde-i interesul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *