Secretarul de stat, Codrin Scutaru, la Botoşani: Posturile din sistemul de asistenţă socială vor fi deblocate

Codrin Scutaru
Codrin Scutaru

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Codrin Scutaru, a anunţat, vineri, la Botoşani, că în cel mai scurt timp vor fi deblocate posturile în sistemul de asistenţă socială. El a precizat că în maxim două luni se va da drumul la angajări, urmând să fie ocupate posturile vacantate la începutul anului.

Am discutat cu directori din mai multe localităţi şi mi-am notat lucrurile existente în sistem. Cred că în viitorul imediat apropiat una- două luni, putem vorbi de primele rezultate. Vom vedea câţi oameni sunt în sistem începând de la 1 ianuarie, venind pe locurile celor care au plecat„, a spus Scutaru.

Judeţul Botoşani are un avantaj, a adăugat Scutaru, acela că la nivel de Ministerul Muncii sunt oameni care reprezintă judeţul în acest domeniu. Este vorba de fostul director de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, Daniela Juravlea, promovată pe funcţia de director în cadrul Ministerului Muncii.

Codrin Scutaru a mai spus că are o afinitate pentru zona noastră, întrucât a copilărit în judeţul Botoşani.

Sunt născut în Suceava, dar am copilărit în comuna Răuseni. Am copilărit acolo şi mă leagă momentele astea de la 0-4 ani, care nu se uită. Cu inima sunt botoşănean, mama fiind de aici, din zonă„, a mai spus Scutaru.

Secretarul de stat a avut o întâlnire cu conducerea DGASPC şi sindicatele din sistem, prefectul Costică Macaleţi, după care a avut o întâlnire şi cu conducerea locală a Partidului Conservator.

One thought on “Secretarul de stat, Codrin Scutaru, la Botoşani: Posturile din sistemul de asistenţă socială vor fi deblocate

  1. Scutaru Codrin … daca si asta a ajuns sa ne conduca, e clar. Mai rau nu se poate. Incompetentul asta, care a trecut liceul ca era taticu profesor de mate. A pupat pe unde s-a putut sa prinda si el cate ceva. A intrat in politica ca sa fie si el ceva acolo. Dar, se poate. Pupa unde trebuie si ajunge sus. Sa ne conduc un pilos cu 2 facultati la fara frecventa. Am fost condusi de incompetenti si vom fi atata timp cat astfel de pilosi ajung in functii de sus. Si media, promoveaza non-valorile. In ce hal se poate ajunge cu prostanacii de genul scutaru. vedeti cine e familia scutaru din suceava, de unde se trage acest individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *