Consilierul local Catalina Lupascu: Manifestarile de Zilele municipiului s-au transformat doar intr-un consum de mici si bere

Catalina Lupascu, vicepresedinte PNL BotosaniConsilierul local al PNL, Catalina Lupascu, critica modul de organizarea a manifestarilor prilejuite de Zilele municipiului Botosani. Ea a declarat, vineri, ca sarbatoarea lasa de dorit si ca in loc sa predomine mai multe activitati culturale si artistice, predomina micii si berea. Catalina Lupascu considera ca trebuiau consultati si consilierii locali cu privire la organizarea acestui eveniment.  

 “Mi-as fi dorit sa fie mai multe activitati cultural si artistice, care sa puna in valoarea talentul tinerilor, elevilor si a acelor varstnici care locuiesc in municipiul Botosani. In loc ca aceste sarbatori ale orasului, unde Primaria investeste bani, sa aduca plus valoare, sa promovam partea artistica si culturala a orasului nostrum, acest festival s-a transformat doar intr-un consum de mici si bere si o scena pe care sunt invitati diversi artisti. Trebuie sa gandim mai mult cum ar trebui sa se desfasoare aceste zile ale orasului”, a spus Catalina Lupascu.

4 thoughts on “Consilierul local Catalina Lupascu: Manifestarile de Zilele municipiului s-au transformat doar intr-un consum de mici si bere

  1. Cine te-a impiedicat sa organizezi mai multe manifestari culturale?Decat sa criticati mai bine organizati ca tot luati indemnizatiile de pomana.

  2. daca te uiti la poza lui ILIUTA,zici ca e CoZMITA LASCARACHE.,cine sa-i organizeze zilele orasului,capete patrate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *