Un nou magazin în Uvertura Mall

Uvertura Mall BotosaniÎncepând de vineri, în Uvertura Mall se va deschide magazinul MQsine. Pasionatii de gastronomie isi pot gasi ustensilele perfecte pentru bucatarie in noul magazin MQsine situat la etajul 2 in incinta Uvertura Mall.

Clientii pot descoperi cele mai moderne articole de bucatarie intr-o gama completa si la preturi foarte accesibile. Magazinul MQsine este singurul de profil din Botosani si primul din Romania sub acest brand. Printre marcile comercializate de MQsine se enumera: Kaiserhoff, Peterhoff, Bergner, Hoffmayer.

,,Pentru ca se apropie Sarbatorile Pascale am pregatit pentru deschidere o  oferta foarte buna pentru tigaia Dry Cooker, unul din produsele cele mai cautate in acest domeniu”, susţine Marius Morosanu, administrator MQsine

2 thoughts on “Un nou magazin în Uvertura Mall

  1. LA O MESA DE LA ULTIMUL ETAJ ERAU PATRU BAITEII DE 10-11-12 ANI BEAU SUC SU MANCASE CEVA , LA CARE A VENIT O TIGANCA MAI BATRANA SI GRASA SI PENTRU CA NU AVEA LOC SA PUSPE ACELASI SCAUN LA MASA BAIETILOR IA IMPINS TIGANESE , COPIII SAU RIDICAT AU LUAT SUCURILE SI AU PLECAT LA ALTA MASA SAU RETRAS CUMINITI ! OARE UN ROMAN AR FI PROCEDAT ASA ……………….TUPEU DE NEDESCRIS….

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pur si simplu acest mall a devenit un loc numai bun pentru tigani ( te imping… se plimba cu scarile rulante sau cu liftul si au un vocabular si un comportament care lasa de dorit)….Nu sunt rasist dar ceea ce se intampla e inadmisibil…o imagine proasta adusa orasului si un numar din ce in ce mai mic de botosaneni care viziteaza mall-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *