VW „franţuzesc” fără drept de circulaţie în România depistat la frontieră

masina politie frontieraÎn urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră botoşăneni, un cetăţean român s-a ales cu lucrare penală, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism cu documente de înmatriculare falsificate.

În data de 17 aprilie, ora 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în executarea unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe comunicaţia Păltiniş – Darabani, un autoturism marca VW Vento, înmatriculat în Franţa, condus de Lucian A., de 20 de ani, din localitatea Păltiniş.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice şi asigurarea internaţională tip carte verde nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie in România şi uz de fals, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *