S-a dat start campaniei „Reciclează azi pentru sănătatea ta de mâine”

urban serv proiect 1Societatea Urban Serv, în parteneriat cu Primăria Botoşani, Asociaţia ECOTIC Bucureşti, Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani şi Palatul Copiilor Botoşani – Cercul Protecţia Mediului au declanşat o campanie intitulată „Reciclează azi pentru sănătatea ta de mâine” .

Campania are ca scop informarea şi conştientizare cetăţenilor cu privire la colectare separată a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi a deşeurilor de baterii şi acumulatori (DBA). În perioada 18-21 aprilie, va avea loc o campanie de informare şi sesibilizare a cetăţenilor. Organizatorii vor distribui pliante în zonele centrale ale municipiului, dar şi în tramvaie, urmând ca în perioada 22-26 aprilie să aibă loc colectarea propriu-zisă a deşeurilor electrice. Colectarea DEEE se va face la Asociaţia 27, de pe strada Aleea Curcubeului, între orele 9,-16, Asociaţia 36- strada Aprodu Purice, în spatele magazinului Util de la Gară, între orele 9-13,30 şi Asociaţia 63, de pe strada Independenţei, vizavi de Serconf, între orele 9-16.

Colectarea de la populaţie de la case se face în a doua săptămâna a fiecărei luni, iar joia se va vor colecta deseurile de la instituţii şi operatori economici.

„Este o acţiune care vrea să sensibilizeze şi să conştientizeze populaţia de colectarea selectivă a acestor deşeuri”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *