Cadrele didactice de la Vf. Campului, la Consiliul Judetean. Turcanu: Contabilul este un betiv care face ce vrea el

Turcanu cu prof voronaCateva cadre didactice de la Scoala Vf. Campului si liderul de sindicat al Ligii Sindicatelor din Invatamant, Liviu Axinte, au fost, joi, in audienta la presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, pentru a cere rezolvarea situatiei cu privire la neachitarea salariilor. Prefectul Costica Macaleti spune ca dascalii din Vf. Campului isi vor primi salariile pina de Pasti, acesta cerand primarului Aurel Ungureanu sa-i suspende atributiile contabilului sef, intrucat acesta nu a dus bugetul spre avizare la Directia de Finante nici la aceasta data.

Am cerut sa dea atributiile la altcineva de specialitate. Acest lucru sta la mina primarului. Nu este posibil ca din cauza unui salariat al primariei sa intarzie cu salariile la profesori, mai ales ca premierul a anuntat ca va da in avans salariile pina de Pasti, iar la VF. Campului se intampla exact pe dos„, a spus Macaleti.

La randul sau, liderul LSI, Liviu Axinte, considera ca situatia ar trebui sa se gaseasca solutii pina la sfarsitul saptamanii.

Regretam situatia in care s-a ajuns, avan in vedere ca este o deficienta de organizare. Nu este problema lipsei banilor. Bani sunt„, a spus Axinte.

Presedintele CJ, Florin Turcanu, i-a spus primarului de VF. Campului sa renunte la contabil, intrucat acesta are probleme cu bautura.

Ala este un betiv care face ce vrea el, iar primarul are multe probleme din cauza lui. Are un proiect in pericol sa il piarda, pentru ca nu a depus actele. Asta este realitatea. Stim foarte bine ce se intampla acolo„, a spus Turcanu.

El i-a cerut primarului sa ia legatura cu cei de la Finante sa rezolve situatia si i-a spus ca ii va trimite el un functionar din CJ, care sa-l inlocuiasca pe contabil.

2 thoughts on “Cadrele didactice de la Vf. Campului, la Consiliul Judetean. Turcanu: Contabilul este un betiv care face ce vrea el

  1. da sunt in multe institutii ,dimineata au ochii bulbucati de bautura ! PANA ACUM CATIVA ANI SE MAI PUNEAU FIOLE LA CEI PLATITI DE STAT! BETIVII LA PRIVAT DACA VOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *