Fosta prima doamnă a Botoşaniului şi-a cumpărat limuzină hybrid de 100.000 de euro

mercedes-ul Mia FluturFosta prima doamnă a municipiului Botoşani a făcut o achiziţie de maşină spectaculoasă. Ea şi-a cumpărat o limuzină Mercedes Benz Hybrid a cărei valoare de piaţă este de aproximativ 100.000 de euro.

Mia Flutur, soţia fostului primar Cătălin Flutur, conduce, de câteva zile, un Mercedes Benz înmatriculat în judeţul Argeş. Autoturismul este un model fabricat în 2012. Se pare că familia Flutur a cumpărat autoturismul de la sfârşitul anului, însă ea a rulat o vreme la Iaşi, fiind condusă de Mircea Flutur.

Mia Flutur este directorul Hotelului Rapsodia din Botoşani, ea deţinând şi farmacia „Farmaplus”.

Mercedes-ul S 400 HYBRID este unul dintre cele mai eficiente modele din clasa sa din punctul de vedere al consumului de carburant, cu o putere de 150 kw dezvoltată de motorul diesel şi de 20 kw de motorul electric, un consum de carburant în regim mixt de 4,2 – 4,4 l/100 km şi emisii de CO2 de numai 110–107 g/km.

8 thoughts on “Fosta prima doamnă a Botoşaniului şi-a cumpărat limuzină hybrid de 100.000 de euro

  1. FELICITARI DOM FLUTUR ! ATI MUNCIT DIN GREU SI UITATI REZULTATELE ! DE ASTA E BINE SA FII PRIMAR! MUNCA TE E INCUNUNATA DE SUCCESE FINANCIARE!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bine macar ca si-a luat masina asta sa o mai intinereasca ca am vazut-o zilele trecute si arata saracuta de parca ar fi avut 59 de ani nu 49…

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    abia acu vedem de cine a scapat acest oras…daca mergea pe apa si curent isi lua si florinel una dar asa pe motorina nu ii place si nici nu ii convine sa dea bani.tare curios as fi cate imprumuturi si credite a facut saracuta familie ca sa isi ia asa o masinuta,stau si ma gandesc ca asta e doar maxim 5% din ce isi permit ei .daca la alfa land casuta a fost felul 1 asta il putem considera desert.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cine- hot si jecmaneste, are tot ce vrea…
    Cine-i harnic si munceste are……..stie Doamna rima…

  5. Hai sa va spun eu una tare fratilor Romani din Botosani! Ma cheama George Smadu si traiesc in Australia caci mi-e scaraba sa traiesc in Romania de c… Prima doamna sau fosta prima doamna a Botosanilor este o fost prostituata Romanca din Italia. Se numeste Mia Flutur nascuta Paduraru, maica-sa traieste in Vaslui si se numeste Elena Cucu, divortata, sora socrului meu, deci Mia Flutur nascuta Paduraru este vara de sange a sotiei mele. Din aceasta cauza noi stim mult mai multe decat stiti voi despre „verisoara” Mia. Eleva absolut submediocra in Sc Gen si liceu isi incepe ” cariera” postliceala in Italia si se amesteca acolo cu „lumea buna”, face prostitutie si vine rapid cu o masina luxoasa la Vaslui , acasa sa impresioneze. Voi stiti foarte bine ca nu se castiga bani cu ghiotura in Italia ca sa vii cu masina de lux imediat in Romania! Il intalneste pe papagalul de Flutur , ii suceste mintea si apoi ‘face ‘ si facultate de drept si devine avocat , de „merit’ nu-I asa. Ca orice tarfa parvenita nu vrea sa aiba si nu are nicio legatura cu familia ei de oameni modesti si cinstiti caci mai are trei frati muncitori, oameni cinstiti, are cateva nepoate de frate , una este doctor iar pe cei trei unchi adica fratii ma-sii si verisoarele primare nici atata. Pt cei care I-ati pupat mana d-nei primar , I-ati pupat mana unei curve de bordel. Informatie sigura. George Smadu, Perth, Australia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *