Radu Judele s-a prezentat din nou la DNA

Judele raduAdministratorul judeţului Botoşani, Radu Judele, s-a prezentat, din nou, miercuri, în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El a mers la Bucureşti însoţit de un avocat, procurorii prezentându-i probele în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Procurorii se bazează pe nişte interceptări telefonice ale dicuţiilor pe care le-am avut cu cei de la Tahal. Cred că aceştia au interpretat greşit discuţiile”, a declarat, pentru BotosaniNews, Radu Judele.

El se consideră în continuare nevinovat.

Judele este cercetat intr-un dosar de coruptie, în care au fost arestat deja directorul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu – AM POSM , Adrian Mândroiu. Acesta ar fi cerut şi primit bani şi alte bunuri de la proprietarii companiei Tahal  Consulting Engineering.

Joia trecută, procurorii DNA au facut o perchezitie la locuinta lui Radu Judele din Botosani, la locuinta acestuia din Iasi, dar si la biroul din Consiliul Judeţean, de la sediul firmei RJR International din Iaşi, care aparţine familiei acestuia, dar şi de la locuinţa mamei acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *