Viceprimarul Andrei, sancţionat pentru viteză excesivă

Viceprimarul Cosmin Andrei
Viceprimarul Cosmin Andrei

Viceprimarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a fost sancţionat contravenţional, miercuri dimineaţă, după ce a fost prins de poliţişti circulând în localitate cu o viteză peste minima legală. El a fost surprins de aparatul radar montat pe maşina unui echipaj de Poliţie din Hârlău, fiind oprit la ieşirea din localitatea Maxut.

Cosmin Andrei se întorcea de la Bucureşti, unde a susţinut, în Parlament, modificarea legii privind câinii comunitari.

El circula cu autoturismul Ford Mondeo al Primăriei şi avea 75 km/oră.

2 thoughts on “Viceprimarul Andrei, sancţionat pentru viteză excesivă

  1. Domnul viceprimar e cetatean si el , il respect pentru ca e un exemplu pentru multi politiceni lacomi ! daca rezolvati problema cainilor vagabonzi eu si plebea din Botosani va propune primar in noua legislatura!SUCCES in proiectele pe care le aveti!

    1. Daca el nu respecta nici macar legile privind circulatia pe drumurile publice, de unde stiu eu ca ma va respecta pe mine, persoana care sar putea sa-i dau votul? Este tot un politician care crede ca-i miezul din dodoashca, si ca legea nu este valabila si pentru el. Oare cand politicienii vor fi ce-i care vor da exemplu de respecare si aplicare a legii?…Oricum acest individ a ajuns vice… printr-o conjuctura…fiind prieten cu prim…Cine a auzit de el innainte de a fi vice? Ce a facut pana acum pentru comunitate ca eu sa uil aleg?…deci, singura calitate a sa, este de prieten cu primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *