Afacere de sezon: Cozonacii fără E-uri, copţi pe vatră

pasca si cozonacUn om de afaceri din Botoşani a dat lovitura pe piaţă înainte de sărbătorile pascale. El produce cozonaci naturali 100%, fără E-uri, fără conservanţi fără amelioratori.

Patronul brutăriei Iba, Velică Ailenei, susţine că toţi cozonacii produşi sub brandul Campus Vero nu sunt realizaţi în manieră industrială, ci manual.

„Cozonacii pe care noi îi facem sunt copţi pe vatră, în cuptor de caramidă, încălzit cu lemne răşinoase„, susţine Velică Ailenei.

El spune că ingredientele utilizate (nucă, unt, stafide, rahat, lapte dulce, iaurt, ouă) sunt toate naturale şi ecologice.

Pentru că numărul de clienţi este foarte mare şi comenzile pe măsură, brutăria Iba anunţă că va prelua comenzile pentru paşte doar până pe 25 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *