Omul de afaceri Dumitru Amişculesei, achitat într-un dosar de înşelăciune

dumitru amisculesei la tribunalul botosaniOmul de afaceri Dumitru Amişculesei a fost  achitat, marţi, într-un dosar de înşelăciune. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis că Amişculesei este nevinovat într-un dosar în care a fost acuzat că ar fi prejudiciat o firmă din Paşcani prin emiterea de file CEC fără acoperire.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani l-au trimis în judecată pe Amişculesei şi secretara acestuia, Carmen Liliana Petruţă, pentru că ar fi indus în eroare societatea comercială Avastar SRL Paşcani.

Cei doi ar fi vândut părţile sociale ale societăţii Petrucip Impex SRL Răchiţi către o altă persoană, Marian Arăriţei.

Ulterior, firma respectivă ar fi achiziţionat, în perioada octombrie 2009- ianuarie 2010, carne de vită şi porc de la firma din Paşcani, emiţând 14 file CEC care au fost refuzate la plată, prejudiciul creat astfel fiind de 252.989 lei.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Amişculesei cu toate că, în acelaşi dosar, Marian Arăriţei, cel care a semnat filele CEC şi care era administratorul şi asociatul firmei Petrucip Impex, a fost scos de sub urmărire penală „pe motiv că fapta nu există”.

„A fost o executare pe faţă pe care a făcut-o o persoană care mai devreme sau mai târziu va plăti”, a afirmat Amişculesei.

2 thoughts on “Omul de afaceri Dumitru Amişculesei, achitat într-un dosar de înşelăciune

  1. unul care a furat de foame doua kili de faina a primit 2,5 ani de tohaus !felicit pe omu ca a smenuit justitia cu lovele??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *