Încă un ambasador vine în vizită la Botoşani. Vezi detalii!

În data de 19 aprilie va avea loc, la Consiliul Judeţean Botoşani, vizita oficială a ambasadorului Republicii Macedonia în România, Pande  Lazarevski.

Programul vizitei include, începând cu ora 09,00, o întâlnire cu oficialităţile judeţului, respectiv Florin Ţurcanu,  preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani,   prefectul Costică Macaleti si primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc.

Discuţiile se vor axa pe facilitarea contactelor între instituţii, autorităţi publice şi agenţi economici din judeţul Botoşani, respectiv Republica Macedoniei şi promovarea oportunităţilor de investiţii ale ambelor părţi.

Vizita la Botoşani a ambasadorului Republicii Macedonia are loc urmare acţiunilor intense de promovare, derulate de Consiliul Judeţean Botoşani pe parcursul acestui an, la nivelul misiunilor diplomatice acreditate pe teritoriul României.

One thought on “Încă un ambasador vine în vizită la Botoşani. Vezi detalii!

  1. sper sa vina pe drumul botosani-suceava si sa ploua afara poate scapam de el.si daca se poate sa merga si de la noi din primarie dupa el la suceava si sa vina toti odata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *