Zeci de elevi sunt scosi lunar din baruri de politisti

elevi la politieReprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean spun ca raziile politistilor prin baruri sunt aproape zilnice si ca acestea se vor intensifica pe perioada verii, a anuntat, marti, inspectorul general al ISJ, Mihaela Hunca. Elevii, de regula cei de liceu, care au fost gasiti in baruri, in loc sa fie la cursuri, au fost sanctionati.

Au fost razii prin barurile din apropierea scolilor, iar elevii care au fost gasiti acolo in timp ce aveau ore de curs au fost supusi atentiei conducerii unitati de invatamnt, consiliilor de administratie, pentru a se lua masurile necesare ce se impun, functie de fiecare caz in parte. Sanctiunile sunt functie de gravitate, respectiv mustrari, nota scazuta la purtare. Ar trebui ca aceste verificari sa se faca mai des, dar si functie de disponibilitatea personalului de la noi si de la Inspectoratul de Politie Judetean” ,a spus Mihaela Hunca

2 thoughts on “Zeci de elevi sunt scosi lunar din baruri de politisti

  1. Și autorizațiile pentru acele baruri în jurul unităților de învățământ cum au fost acordate? Doar elevii sunt sancționați?

  2. Lasati copiii sa bea la mine!:)) Chiulul e o rutina ce are radacinile adanc infipte in istoria scolii romanesti. Imi aduc aminte ca erau ore la care chiar profesorii chiuleau asa ca…asta cu supusul atentiei institutiilor de invatamant pt a se lua masurile disciplinare e fumata! Mai bine amendati patronii de baruri dar vai…am uitat ca vorbim de Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *