Angajaţii Spitalului Judeţean ar putea primi bonuri de masă pe o lună

salariatii de la Spitalul judetean vor ticheteAngajaţii Spitalului Judeţean ar putea primi tichete de masă pe o lună. Ioan Asaftei, director de îngrijiri la Spitalul Judeţean, a declarat că există şanse ca cei peste 2000 de angajaţi să primească bonuri de masă înainte de Paşti, dacă finanţarea de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va permite acest lucru şi dacă furnizorul de bonuri accepta plata în rate a datoriilor.

Sunt speranţe să se acorde tichetele de masă pe o lună, însă acest lucru urmează să se decidă în perioada imediat următoare„, a spus Asaftei.

Spitalul Judeţean are la această dată datorii de 11 miliarde lei vechi şi conturile blocate. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că până pe 24 aprilie vor fi achitate din arieratele unităţii spitaliceşti, astfel încât conturile să fie deblocate.

Spitalul va achita până pe 24 aprilie datoriile şi le deblochează când achită. Este o insituţie foarte grea şi s-a ajuns aici”, a spus Ţurcanu.

Zeci de angajaţi ai spitalului au declanşat vineri un protest spontan, ei cerând acordarea tichetelor de masă. Ei nu au primit pe anul acesta niciun bon de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *