Transferat la Iaşi, în stare critică, după un accident grav

mopedUn bărbat de 49 de ani s-a rănit grav după ce a intrat cu mopedul într-un gard din beton. Vasile M., din satul Dolina, comuna Leorda, conducea un moped pe DC 68, ajungând la intersecţia cu DC 66 din localitatea Dolina, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, împrejurare în care derapează şi se izbeşte într-un gard din beton.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului de moped, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, de unde a fost ulterior transferat la Spitalul de Urgenţă Iaşi.

Bărbatul emana halenă alcoolică. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel încât i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările efectuate au stabilit faptul că victima nu purta cască de protecţie în momentul accidentului şi nici nu avea permis de conducere.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publicea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *