Ţurcanu despre angajaţii Nova Apaserv: Dacă mergi prin birouri, îi vedeţi că joacă pe calculatoare sau sunt pe facebook!

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, i-a cerut vicepreşedintelui CJ, Gheorghe Sorescu, să supervizeze mai bine activitatea de la societatea Nova Apaserv şi să participe implicit la consiliile de administraţie ale societăţii. Măsura a fost luată pentru a avea un control mai mare asupra societăţii. Preşedintele CJ consider că mulţi dintre angajaţi primesc bani pentru că  “se joacă pe  calculatoare”.

Din punctul meu de vedere, dacă nu va fi foarte atent cu societatea, să nu punem în pericol fondurile europene, că atunci ar fi o crimă pentru judeţ. Dacă mergi prin birouri, nu vreau să jignesc pe nimeni, o să vedeţi că îi găsiţi că se joacă pe la calculatoare, o parte din ei pe facebook. Nu pot să pun un paznic lângă ei. Ce măsuri să iei împotriva acestora… „, a spus preşedintele CJ.

One thought on “Ţurcanu despre angajaţii Nova Apaserv: Dacă mergi prin birouri, îi vedeţi că joacă pe calculatoare sau sunt pe facebook!

  1. Hai imparate….da o lege in tara Botosaneana, si scoate la pascut prostimea…ca pana acum m-am cam saturat cat de des ai dat doar din gura si nimc altceva!! ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *