Deputatul Roman: În urma regionalizării, mulţi botoşăneni vor rămâne fără locuri de muncă

Cristian Roman
Cristian Roman

Judeţul Botoşani nu va avea decât de pierdut de pe urma regionalizării, a declarat deputatul Cristian Roman. Un efect al regionalizării, spune Roman, va fi acela că mai mulţi botoşăneni vor rămâne fără locuri de muncă.

Multe instituţii vor fi transferate la regiuni, pierzându-se locuri de muncă. În cazul în care acceptă să plece, vor trebui să se mute cu familii, servicii. Vor fi transferaţi în acele vestite capitale de regiuni. Regionalizarea a fost anunţată ca fiind iminentă în cursul acestui an”, a precizat Roman.

4 thoughts on “Deputatul Roman: În urma regionalizării, mulţi botoşăneni vor rămâne fără locuri de muncă

  1. Asta cam asa este iar eu am atras atentia mai demult. De altfel, botosanenii care au peste 50 de ani isi aduc foarte bine aminte cum a fost cu regiunea Suceava. Se ajunsese la situatia ca mai toata forta de munca pleca la Constanta (in port) sau in Valrea Jiului (la mineele de carbuni) pina cind Ceasusescu a realizat ca depopularea judetului era o grava complicatie geo-politico-strategica data fiind pozitionarea judetului la granita cu URSS. industrializind fortat acest judet . E bine sa nu uitam asta nici odata. De altfel eu am o vorba. In urmatorii 4-5 ani, Botosaniul va arata mai rau ca Darabaniul astazi. Totusi, D-l. Roman tre sa nu uite ca ideea regionalizarii a plecat de la PD-L, partid al carui membru a fost este si va raminae pina la autodizolvarea lui iar acum vine sa ne faca „teoria chibritului” situindu-se in pozitia „lupului moralist ”
    Rusinica coane Roman, rusinica !

  2. d-le Roman, faceti tot posibilul pentru crearea de locuri de munca in orasul nostru si nu va mai pleca nimeni, iar Botosaniul va arata din ce in ce mai bine. Noi, botosanenii credem in continuare in toti cei de la conducerea Botosaniului.

  3. Sărăcie, izolare…regionalizarea va marginaliza cu totul acest județ, situația nu a fost grozavă niciodată în această zonă însă în aceste condiții va deveni critică…și asta nu pentru politicienii acestui județ ci pentru cei care au avut nenorocul să se nască și să trăiască pe aceste meleguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *