Petrecere pentru deputatul Roxana Anuşcă. Află unde!

Roxana AnuscaDeputatul PNL Roxana Anuşcă a organizat, sâmbătă seară, o petrecere privată la un restaurant din Botoşani, pentru a marca astfel ziua de naştere. Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean a invitat doar câteva familii, printre care şi parlamentarii liberali de Botoşani cu soţiile lor, viceprimarul Viorel Iliuţă, dar şi vicepreşedintele CJ Gheorghe Sorescu.

Petrecerea a avut loc la Pensiunea Boema din Cătămărăşti, în sala de conferinţe de la etajul al doilea.

Roxana Anuşcă este născută pe 14 aprilie.

5 thoughts on “Petrecere pentru deputatul Roxana Anuşcă. Află unde!

  1. eu zic sa-l ajutam pe tovarasu turcanu ..sa strangem fiecare cate un banut sa-i poate lua tovarasei un cadou..nu de alta dar nu-i ajunge salariul si pentru asemenea aniversari..abia isi poate intretine copii cu salariul lui…

  2. …da! e greu de trăit, poanta e că ei sfidează ieșind în evidență cu diverse declarații prin care vor să ne arate că tot lor li s-ar cuveni mai mult…eu i-aș trimite într-o societate de confecții să primească 600 ron/lună și apoi i-aș întreba cum e să trăiești din peste 10000 ron/lună.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ,,La multi ani !’ ‘ d.mna Anusca si multa sanatate, sa puteti face si ceva pentru cei ce si-au pus sperante atunci cand au votat si sunteti acum deputata, ca la petreceri… slava Domnului , ne pricepem toti si inca foarte bine! Este , sa recunoastem , zona in care noi romanii excelam !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *