Ţurcanu, un nou atac la PSD

alegeri PNL Botosani- Florin TurcanuPreşedintele PNL l-a atacat, sâmbătă, în cadrul Conferinţei municipale a PNL Botoşani, din nou, pe primarul Ovidiu Portariuc. El l-a ridicat în slăvi pe fostul primar Cătălin Flutur, spunând că primarii PSD nu au făcut nimic pentru municipiul Botoşani, referindu-se atât la Florin Egner, cât şi la Ovidiu Portariuc.

Este cea mai importantă organizaţie politică din judeţul Botoşani în cadrul filialei Botoşani. Botoşaniul trebuie recâştigat de PNL. PNL a demonstrat începând din 2004 că ştie ce are de făcut pentru municipiul Botoşani. Fapte, nu vorbe. Dacă veţi analiza ce s-a întâmplat în municipiul Botoşani până în 2004, când a fost condus de un primar PSD, veţi observa că nu s-a întâmplat nimic. Din 2004 până în 2012 s-au întâmplat lucruri bune sub conducerea unui primar liberal, susţinut de PNL”, a spus Ţurcanu.

În ciuda atacurilor la PSD, Ţurcanu spune că PNL va rămâne în USL până în 2016.

„Ne propunem, alături de dvs, să respectăm înţelegerea pe care o avem până în 2016 în cadrul USL, pentru că noi suntem oameni care respectăm ceea ce am promis cetăţeanului, dar, în acelaşi timp, în 2016, să recâştigăm Primăria Botoşani cu o echipă liberală, care să ducă la îndeplinire ceea ce trebuie făcut pentru Botoşani. Sunt convins că domnul viceprimar Iliuţă are această expertiză şi ar putea pune în practică cele mai bune proiecte pentru municipiul Botoşani”, a adăugat Ţurcanu.

8 thoughts on “Ţurcanu, un nou atac la PSD

  1. S-o crezi tu ca pnl este cel mai puternic,la furat doar.Atacurile pe care le faci permanent la adresa PSD sunt de natura sa mascheze slaba activitate pe care o desfasoara reprezentantul pnl-ului in judet.De ce a venit DNA la cj?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca ai fi citit articolele despre DNA la Cj, ai fi vazut ca ceea ce cauta cei de la DNA sunt documente de pe vremea fostilor sefi….stai sa vedem continuarea

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Gigi, daca ai citit articolele pe acest subiect, ai fi vazut ca ceea ce cauta DNA se refera la activitatea fostilor…stai sa vezi continuarea

  4. Domnul Flutur este in PDL !

    Voi care sunteti in PNL si in alianta cu PSD = USL , ce fapte „de vitejie” aveti ? Decat vorbe in campanie si iarasi vorbe si acum , va balacariti unii pe altii , celalalt e de vina , si atunci de ce va-ti unit si ramaneti uniti , decat pentru ciolan !

  5. Din punctul meu de vedere d-nl presedinte Turcanu are foarte mare dreptate, spun asta intrucat locuiesc in acest oras pe care eu il consider minunat, aceste atacuri sunt fondate deoarece PNL-ul intotdeauna a fost deschis pentru impartasi ideile cu liderii din PSD astfel incat orasul sa prospere la mai bine si mai cred ca, daca unele peronalitati din PSD ar lasa un pic din ORGGOLIU s-ar putea pune la punct niste idei comune foarte solide pentru ajutorul botosanenilor…oameni buni haideti sa fim o echipa asa cum am fost si in alegeri

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Omul asta, care raspunde la apelativul; oi Turcanu!, se cere tot timpul jignit. Nu demult spunea pe aiurea , ca se va adresa justitiei pentru postarile calomnioase de pe bloguri… El, oridecateori primeste cate o replica la ineptiile pe care le debiteaza, considera ca este calomniat. Pai ce vrei sa-ti spuna oamenii nea’ Turcanule , cand matale o iei mereu prin …balarii?! Cum uiti matale asa repede ,ca erai un ilustru anonim ,daca nu erai in alianta USL? Eu iubesc USL-ul, tot atat de mult pe cat iubesc PDL-ul, adica precum sarea-n ochi, dar nu pot sa nu vad realitatea ce s-a manifestat la Botosani cel putin, anume ca PSD-ul ,a fost vioara intai in politica iar PNL-ul mereu in umbra si ,doar sporadic remarcat la nivelul individului si nu al partidului. Sa fim seriosi, dar dupa ruperea aliantei ,despre PNL se va auzi doar prin valoarea averilor agonisite din politica, prin aranjamentele de anvergura pe care le-a mai realizat in timpul mandadului , pe sistemul PDL-ului , ca doar sunt frati gemeni ! Asa ca , dupa exprimarea unui ,,academician de pe valea Sitnei’ ‘ ,,lasa cataua mai incetu ‘ ‘cu superioritatea PNL-ului si maretele lui realizari pe meleaguri botosanene!… PS! Apropos de calomnii! Omule! … Daca intri in politica la nivelul asta … mai inalt, cum te-ai aburcat mata’ ; sa fii sigur ca lumea se agata de viata matale pentru orice. Si daca bei si te imbeti si daca umbli dupa ,,gagici’ ‘ si daca furi si daca umbli cu smenozerii si daca ti-ai facut casa noua si… cate si mai cate , ca esti persoana publica si traiesti din bani publici! Numai cand esti cuminte si faci lucruri bune si frumoase , nu prea te baga lumea-n seama , doar ca te alege din nou. Astea trebuia sa le stii matale si sa nu te mai superi ca cioba… pardon, vacarul pe sat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *