Apel respins! Femeia care şi-a tranşat mama va sta 25 de ani după gratii

Femeia care în urmă cu un an şi-a măcelărit mama va sta 25 de ani la închisoare. Magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins, vineri, apelul declarata de Tamara Ailoaie, menţinând astfel condamnarea de 25 de ani de închisoare dictată, pe 30 ianuarie, de Tribunalul Botoşani.

Tamara Ailoaie, de 55 de ani, şi-a omorât cu 20 lovituri de cuţit mama, după care a secţionat cadavrul. Ea este acuzată pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

crima in garsoniera de la fostul camin ElectrocontactCorpul tranşat al femeii a fost găsit în subsolul unui fost cămin de nefamilişti din Zona Industrială a Botoşaniului. Ulterior, membrele au fost descoperite pe un teren viran din zona Pacea.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc in seara de 24 ianuarie 2012 cand victima, Iuliana Dancai, si-a vizitat fata, iar pe fondul unor discutii mai vechi legate de situatia financiara si a insistentelor ca fiica sa divorteze, s-au luat la cearta. Atunci Tamara Ailoaie si-a dus mama intr-o alta camera din camin, unde a ucis-o cu 20 de lovituri de cutit. A transat cadavrul, dupa care, ajutata de fiu, a aruncat fragmentele la subsolul blocului si la iesirea din municipiu spre Suceava.

Crima a fost descoperita abia pe 6 februarie, cand un locatar al caminului a coborat la subsol pentru a remedia o defectiune la conducta de apa si a dat peste torsul batranei. Alte fragmente din cadavru au fost gasite pe un teren viran de langa soseaua de centura, mai lipsind doar un fragment dintr-o mana si altul dintr-un picior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *