Portariuc: Refacerea drumului Botoşani-Suceava incepe în toamnă, daca va fi rectificare pozitivă

Ovidiu Portariuc la psdReabilitarea drumului Botosani-Suceava va incepe in toamna, a declarat, vineri, primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a precizat ca promisiunea vine de la Dan Sova, ministru pentru proiecte de infrastructura.

Au fost discutate aceste aspecte de cateva ori, am avut si intalniri cu seful CNADR . Personal am avut doua discutii cu ministrul Dan Sova si ne-a promis ca din toama, la rectificare, daca avem rectificare pozitiva, va incepe refacerea drumului Botosani-Suceava. Chiar daca nu a fost prioritatea noastra asumata in campanie şi tine mai mult de competenta Consiliului Judeţean, punem şi noi umarul si incercam sa reyolvam aceasta problema„, a precizat Portariuc.

6 thoughts on “Portariuc: Refacerea drumului Botoşani-Suceava incepe în toamnă, daca va fi rectificare pozitivă

  1. Da, ca sova e de la psd. logic ca aveai mai multa intrare la el si din cate stiu ala e drum national. asa ca lasa faza asta cu consiliul judetean ca nu tine.

  2. Abureli!! Politicieni mincinosi,ne duc cu zaharelu. Sa-i votati pe usl-asi si data viitoare dragi cetateni ai judetului Botosani!Sa va ajunga!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      De parca ceilalti au facut ceva. Cand au condus Bomboneii, Taricenii, Basestii s-a facut ceva? Acum o sa ne reginalizam si nu o sa mai faca nimeni nici un drum fiindca nu o sa trebuiasca sa vina in campanie electorale la Botosani si deci n-o sa mai promita nimic. Macar nu vor fi minciunosi. Cred ca nu trebuie sa mai votam cu nimeni!

  3. eu propun sa il faca [e timpul ierni! pe viscol! face priza mai bine asfaltul**)))! nu e de mirare ca e varza in ale orasului asta!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Prea multi de daca , oameni neseriosi . Se fac de rusine ca oameni si dupa aceia ca politicieni. Ar trebui sa avem rabdare un an si daca ( vorba lor) nu se aloca fonduri pentru drum , fonduri pentru care au primit votul popular , sa demisioneze . UTOPIE!!!!

  5. Dar drumul Botoşani-Flămînzi-Hârlău nu este important? Alegătorii ce locuiesc de-a lungul acestei rute nu plătesc şi ieiei taxe şi impozite pentru a merita şi ei o cale de acces modernă? Rovineta pentru ce o plătesc? Sau dacă au trecut alegerile nu mai sunt importanţi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *