Deputatul Gireadă vrea să organizeze un protest în Capitală cu rudele morţilor în accidentele de pe drumul Botoşani-Suceava

Verginel GireadaDeputatul PNL Verginel Gireada vrea sa organizeze un protest in fata Guvernului, la care sa participe cu rudele victimelor accidentelor de pe „drumul mortii”, drumul Botosani-Suceava. El a anunta, vineri, ca intentionez sa inchirieze un autocar si sa mearga cu rudele victimelor accidentelor la un protest, pentru a sensibiliza guvernantii sa acorde fonduri pentru reabilitarea drumului.

Vrem sa mergem cu cruci, coroane, sicrie goale la Bucuresti. Este pacat ca din ce in ce mai des avem decese pe acest drum si nu mi se pare normal. Nu are o tara intreaga atatea victime cat avem noi in judetul Botosani. Consider ca ar trebui sa ne dam toti parlamentarii mina cu mina si sa atacam acest subiect, sa ne unim fortele, iar promisiunile sa devina fapte. Nu sunt multumit cu ai mei la guvernare. Merg in teritoriu si mi se reproseaza. Daca nu sunt util si nu ma fac util,  nu-si are rostul sa rod imasul degeaba la Bucuresti„, a spus Gireada.

El a spus ca prin consilierii sai vor fi contactate rudele mortilor. Acesta a mai declarat ca se simte, asemeni lui Florin Turcanu, in opozitie.

7 thoughts on “Deputatul Gireadă vrea să organizeze un protest în Capitală cu rudele morţilor în accidentele de pe drumul Botoşani-Suceava

  1. D-le DEPUTAT GIREADA hai sa lasam Mitingurile – sa creem locuri de munca si sa incepem sa lichidam – Evaziunea Fiscala – Bataia de joc a PATRONILOR din ANGAJATI , Comisarii de la Garda care stiti destul de bine ce fac , cum fac contyroalele.
    Aici asteptam rezultate !
    Mult succes !!!

  2. mai bine mai asteptati ca sa poata merge si rudele celor care nu sunt in stare sa obtina fonduri pentru refacerea drumului sau se opun finantarilor in acest sens

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Abia atunci cand vei pierde pe cineva drag pe acel „drum” nenorocit vei putea intelege ( copii sotii parinti prieteni….)…..

  4. Vorbe..vorbe..vorbe..pe cind rezultate? Nu vrem sa stim cum procedezi,dar nu ai facut nimic! In afara de faptul ca platim din bani publici o gramada de politicieni de la Botosani plecati la Bucuresti, nu se vede nimic! Macar de ati aduce bani cit cei dinaintea voastra! Slabe sperante!

  5. mare idiot esti tu mai gigi,in loc sa il sustinem pentru a rezolva odata aceasta problema cu drumul tu il critici,pai cum dumnezeu sa ne ajute daca idioti,gen tu,il critica,la ce sa na ajute?sa il criticam incontinuare?eu cred ca daca ar tine de el,tot ce sa r putea face pentru judetul BOtosani,ar face,darasa,sunt proiecte p care trebuie sa le accepte cei de laBucuresti,nu el,ca,proiectele nu tin sa fie acceptate de BOtosani,dar tu un idiot incult,habar nu ai,oricum felicitari pentru aceasta initiativa,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *