Roman il ataca pe Turcanu: Nu a facut nimic. Incearca sa arunce pisica moarta in curtea PSD

cristian roman - deputat de botosaniPresedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman, a criticat razboiul in declaratii la nivel local dintre liderii USL. Roman a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca  functia de presedinte al Consiliului Judetean i se cuvenea lui Gheorghe Marcu, candidatul propus de PSD pentru sefia Consiliului Judetean, si nu lui Florin Turcanu care, spune Roman, nu a facut nimic si ca „incearca sa arunce pisica moarta in curtea PSD”.

Presedintele PFC Botosani a acuzat, de asemenea, faptul ca Florin Turcanu a promis ca va face greva foamei daca nu vor fi date fonduri pentru reabilitarea unor drumuri importante din judet, respectiv Botosani-Suceava si Botosani-Tg. Frumos, lucru care nu s-a intamplat, iar din cauza ipocriziei unor politicieni pe acestea drumuri se pierd, in continuare, vieti omenesti.

La bugetul pe 2013 am avut 265 amendamente, printre care si finantarea a trei drumuri de importanta vitala pentru judet. Nu m-am bucurat de sustinerea colegilor. La intalnirea pe care prefectul Costica Macaleti a convocat-o cu parlamentarii, am ridicat din nou aceasta problema, dar nu a avut nimeni curajul sa se duca sa spuna premierului Ponta si sa ceara fonduri. Au fost 53 de milioane lei dati pentru inceperea drumului Botosani-Suceava, bani pe care Ponta i-a luat si i-a dat nu stiu unde. Parlamentarii din USL fac in continuare un joc politic, un joc prin care incearca sa prosteasca cetatenii judetului Botosani. Nu trebuie disociat si presedintele CJ, care a promis greva foamei. Nu a facut nimic din toate aceste lucruri, si acum ca sa-si salveze propria soarta politica, si poate si din cauza celor de la DNA care dau tarcoale, incearca sa arunce pisica moarta in curtea PSD„, a spus Roman.

Mai mult, spune Roman, razboiul dintre Turcanu si Portariuc nu a facut decat sa inchida usile presedintelui CJ la cel mai inalt nivel, respectiv la Ponta si Dragnea.

Cei din USL sunt cei care l-au dus pe Florin Turcanu acolo si sunt principalii vinovati de ce nu se intampla nimic la nivelul judetului.Considera ca este in opozitie. Ce fel de opozitie este aceasta cu fratele care este consilierul primului ministru. Fac un joc de imagine, in timp ce pe soseaua Botosani-Suceava mor in continuare oameni„, a adaugat Roman.

One thought on “Roman il ataca pe Turcanu: Nu a facut nimic. Incearca sa arunce pisica moarta in curtea PSD

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule fost prefect, drumul asta producea morti si pe vremea cand conduceai guvernul! Nu ati facut NIMIC nici d-vs. Dormiti bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *