Primăria a făcut o ofertă pentru blocurile lui Prisecariu

blocuri danut prisecaruPrimăria Botoşani a făcut, în urma unei evaluări, o ofertă pentru achiziţionarea blocurilor construite pe terenul fostei mori a Moldopan din zona Stadionului. Primarul Ovidiu Portariuc i-a trimis omului de afaceri Dănuţ Prisecariu oferta, manifestându-şi disponibilitatea de a începe negocierile de la un preţ de peste trei milioane de euro pentru întreg ansamblul de locuinţe.

„Oricum, preţul este mult mai scăzut decât cel la care s-au construit ANL-urile din Cişmea, de exemplu”, a spus Portariuc.

Prisecariu a construit la Botoşani 80 de apartamente “la cheie” în ansamblul de locuinţe „Anotimpuri”, însă, deşi sunt finalizate din 2009, nu le-a valorificat până în prezent, pe fondul căderii pieţii imobiliare.

El a anunţat, recent, că a făcut uşoare modificări în apartamente, în sensul unor retuşuri la finisaje, dar şi a montării unor centrale termice proprii, în condiţiile în care soluţia centralelor termice de scară nu a fost agreată de potenţialii clienţi.

One thought on “Primăria a făcut o ofertă pentru blocurile lui Prisecariu

  1. uite ce usor s-au gasit bani pentru investitii ( desi se declarase anterior ca in buget nu este prevazuta nici o suma pentru investitii, fie ele si imperios necesare!!!). important este sa fie ale cui trebuie, ca daca erau ale unui cetatean fara „tentacule politice” , sigur nu existau fonduri. e bine si asa, construim in nestire, te miri cum, spalam bani, cerem mult, nu le ia nimeni, dar stim ca o sa le cumpere Primaria… nu conteaza cum, afacerea sa mearga…. si de o parte si de alta, sa fie toata lumea multumita…mai putin cetateanul, dar cui ii pasa, ca de el avem nevoie doar din 4 in 4 ani la vot, si sa-si plateasca taxele, neaparat …. ca sa avem din ce face achizitii….. importante !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *