UPDATE! USL scârţâie rău! Ţurcanu se ia tare de Portariuc şi de Dolineaschi

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuDivergenţele dintre PNL şi PSD se acutizează de la o zi la alta. Şeful liberalilor din Botoşani i-a atacat, joi, foarte dur pe preşedintele PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, şi preşedintele executiv, primarul Ovidiu Portariuc.

El a spus că Dolineaschi îl pupă de trei ori ca Iuda şi se comportă la fel ca personajul biblic, iar Portariuc a adus oameni de la Bucureşti să îl urmărească.

„Ştii sărutul lui Iuda? Te pupă Andrei de trei ori şi ăsta este sărutul lui Iuda. Mai bine mă înjură decât să mă pupe de trei ori”, a spus Ţurcanu despre Dolineaschi.

Cât priveşte relaţia cu Portariuc, preşedintele CJ consideră că este la fel de proastă.

El nu vine să discute cu mine. Când am zis că eu sunt în opoziţie, iar el este la putere … Eu sunt foarte jos şi este foarte sus. Nu are el timp, nu se coboară la nivelul meu. Are o duşmănie mare”, spune Ţurcanu.

Ţurcanu spune că nu va mai candida vreodată sub sigla USL şi nu va mai dori să aibă vreodată sprijinul PSD.

Eu nu îmi doresc niciun vot de la ei. Mai bine plec din politică acasă”, a adăugat liderul liberal.

El a spus că a avut o „relaţie omenească şi corectă, ca între oameni politici” cu PDL, însă spune că alături de actualii colegi de alianţă nu se poate face politică.

Este un război, care pe care, pentru viitorul scaun. Este greşit total. La nivelul la care s-a ajuns acum în politică la nivelul Botoşaniului este periculos pentru democraţie. Instituţiile statului să stea la comanda politicienilor. Oameni care să facă.  N-am crezut că o să ajung eu, personal, după atâţia ani de politică, din 97, o zi sau o perioadă în care să fiu omorât. Poate îl îngropăm pe Ţurcanu”, spune Ţurcanu, care regretă că a candidat pentru preşedinţia CJ.

7 thoughts on “UPDATE! USL scârţâie rău! Ţurcanu se ia tare de Portariuc şi de Dolineaschi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cand ai fost ales cu voturile PSD, Portariuc si Dolineashi erau buni.Agresivitatea de care da dovada Turcanu mi se pare ca se doreste a se distrage atentia de la mizeriile care se intampla in CJ.In afara de interzicerea vorbitului la telefon si chemarea sefilor din concediu,cu ce se mai poate lauda Turcanu?

  2. Senatorul USL Cristiana Anghel, invatatoarea care a facut greva foamei, s-a aratat extrem de dezamagita de faptul ca alianta din care face parte nu-si respecta promisiunile electorale de a ajuta categoriile de oameni carora le-a promis ajutor.
    „Intr-un interviu, parlamentarul spune ca nu s-a rezolvat nici problema pensiilor, nici a bolnavilor de cancer care nu au medicamente: „(…)am mintit si nu ne tinem de cuvant! Suntem mai rau decat pedelistii! Macar aia nu au spus ca vor face niste lucruri. Noi am zis ca le facem si le uitam. Gasim scuza iar cu criza. Dar da-o Doamne iarta-ma de criza! Cand ai facut programul de guvernare nu stiai ca e criza?”, a spus senatorul.

  3. Se rupe USL-ul la Botosani?
    Cred ca acest fapt nu reprezinta chiar o noutate. Turcanu trebuia sa-si dea seama inca din toamna anului trecut, cind afirma prin presa ca USL-ul se va rupe in 2014 – adica dupa alegerile penjtru Parlamentul european si cele prezidentiale. Cine a stabilit inca din 2012 candidatul pentru Primaria Botosani? Domnul Turcanu. Cine a atacat in mod virulent PSD-ul in ultimele 8 luni? Domnul Turcanu. Cine nu a respectat intelegerile initiale ale Aliantei, plasind in functii de conducere, peste tot, doar membri PNL? Domnul Turcanu.
    Cine a facut promisiuni fara acoperire, dupa alegerile parlamentare, in toata presa locala si regionala? Domnul Turcanu. Cine a lansat atacuri mediatice agresive la adresa unor lideri ai PSD? Domnul Turcanu.
    Asa crede domnul Turcanu ca se face politica in lume ? Iata adevaratele cauze ale neintelegerilor din USL Botosani.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dl Turcanu continuati ceea ce v-ati propus ca oamenii care au crezut si cred in dvs o sa va sustina pana la capat.Mult succes si curaj in continuare!

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dnl Florin Turcanu un om integru ce va avea mereu sustinerea mea si a familiei mele!Mult succes in continuare si nu plecati capul la toate rautatile si toata invidia din jur!

  6. Sustinerea lui Turcanu a fost atat de mica incat daca n-ar fi fost aversiunea fata de portocalii nu vedea el scaunul de presh.CJ.Cine ne spunea ca se face drumul Botosani-Harlau si spre Suceava?Eu,nu.Apromite si-a iubi se spune ca nu te costa bani,dar nu intotdeauna este adevarat,mai poti plati o pensie alimentara si de ce nu sa primesti un sut acolo unde spatele isi schimba denumirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *