Grav accident la Huţani! Doi morţi şi un rănit

accident hutaniAccident îngrozitor, joi dimineaţă, la pod la Huţani, la limita dintre Botoşani şi Suceava. Un taxi a intrat într-o autocisternă încărcată cu 26 de tone de ciment, iar din accident a rezultat moartea a două persoană şi rănirea gravă a alteia.

Accidentul s-a produs din cauza unui taximetrist din judeţul Neamţ, care se deplasa dinspre Botoşani spre Suceava.

accident hutaniÎn curba dinainte de podul peste Siret, Gavriel Sava a pierdut controlul volanului, luând acostamentul de pe partea dreaptă a drumului. În încercarea de a redresa maşina, acesta a tras tare stânga, intrând pe contrasens, sub roţile unui mastotond încărcat cu ciment, care circula regulamentar din sens opus.

„Veneam dinspre Suceava, iar, după ce am trecut podul, am văzut maşina din faţă, a a făîcut stânga, a făcut dreapta şi dintr-o dată a ajuns în mine şi am luat dreapta să îl evit”, a spus şoferul maşinii cu ciment.

Autocisterna condusă de Petru Cezar Băiceanu, de 45 de ani, din Bicaz, s-a răsturnat pe o parte a drumului, iar taximetrul pe cealaltă parte.

accident hutaniTrei persoane au rămas încarcerate, două dintre ele decedând pe loc.

Am intervenit cu trei autospeciale din dotare pentru descarcerarea a trei persoane din autoturism şi pentru a asigura măsuri PSI pentru autotren”, a spus ofiţerul Andrei Ciobanu, de la ISU Botoşani.

Victimele sunt doi tineri, Constantin Amănăloaie, de 28 de ani, din Leorda, şi Petru Barbalată, de 46 de ani, din Bucecea.

Şoferul Gabriel Sava, de 24 de ani, a fost transportat cu ambulanţa în stare gravă la spital.

Poliţiştii susţin că de vină este şoferul taximetrului de Neamţ, care circula cu viteză în curbă şi în condiţiile unui carosabil acoperit de apă.

La faţa locului a ajuns şi şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Mihai Ghiorghi, care a coordonat echipa de anchetă.

8 thoughts on “Grav accident la Huţani! Doi morţi şi un rănit

  1. CINE ADMINISTREAZA ACEST DRUM? CINE ESTE PERSOANA A CARUI NUME APARE PE HARTIILE CARE ATESTA CA ACEST DRUM ESTE EUROPEAN SI RESPECTA NORMELE EUROPENE DE SIGURANTA A CIRCULATIEI??? CU NUME SI PRENUME??? CINE-I CRIMINALUL??? VREM SA STIM! NU AVETI CURAJ SA SPUNETI SAU CE…???

  2. Foarte nasol drumul! Un drum E, din cat stiu, are o limita de 70, 90 km/h … dar pe acest drum trebuie sa rulezi cu o viteza mult mai mica decat este admisa in localitate. Nimeni nu face nimic, nu va doare deloc de tot ce se intampla. Portiuni unde drumul e foarte inclinat, daca nu esti atent si nu ai putina experienta te arunca cu totul de pe partea carosabila, sa nu mai spunem de acele cratere, mai ales cele din viraje, unde iti pleaca roata cu totul.
    Parerea mea, cei responsabili sa se impuste cu totii.

    Sunteti Pur si Simplu Degeaba!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Drumuri de toata jena, parcurg Botosani – Suceava in fiecare saptamana si sunt satul de cate ori se pierde aderenta pe acest carosabil DE RAHAT ! Implicit la viteze mici, dar sa mai evti si un obstacol inevitabil ! Cei care administreaza acest drum trebuie sanctionati si trasi la raspundere pentru starea deplorabila a asfaltului ce nu ofera aderenta in conditii de umezeala !

    1. CINE SA-TI RASPUNDA? CIOBANU JUDETULUI SAU VRE-O SLUGA? INTREABA LA OBIECT CA MARLANII SUNT FOAAARTTTEEE OCCUUUUPPPATTTTTTIIII!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    eu fac naveta botosani-suceava pur si simplu parca am trai in irak,numai in Moldova (Basarabia) am mai vazut drum ca asta,acu 1 an eram si eu sa o patesc numai ca am avut pe D-zeu deasupra care ma ferit,pe astia din parlament o sa ii ajunga blestemele oamenilor care s-au saturat sa indure minciunile lor.

  5. Domnilor de la conducerea orasului Botosani; ati ajuns la conducere, va rugam faceti eforturi si mai mari pentru a incepe de urgenta refacerea in totalitate a drumurilor bt-sv si bt – is. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *