Ovidiu Portariuc îl susţine pe deputatul Andrei Dolineaschi la conducerea PSD Botoşani

Andrei Dolineaschi si Ovidiu PortariucPreşedintele organizaţiei municipale a PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat că îl va susține pe deputatul Andrei Dolineaschi pentru şefia organizaţiei judeţene, în timp ce el va opta pentru funcţia de președinte executiv.

Cred că e timpul să arătăm electoratului din Botoşani că PSD este cel mai deschis partid pentru schimbarea clasei politice din România. Andrei Dolineaschi e din aceaşi generaţie cu mine, din care face parte şi preşedintele partidului, domnul Victor Ponta, care a dovedit că este şi un foarte bun prim ministru. Am adus alături de mine mai mulţi tineri şi la Primărie, dar şi în organizaţia municipală, deci e firesc să susţin un lider tânăr şi la conducerea judeţeană a PSD Botoşani”, a declarat Ovidiu Portaric.

Preşedintele organizaţiei municipale a social-democraţilor a mai adăugat că principalele argumente pentru alegerea deputatului Andrei Dolineaschi în funcţia de preşedinte al PSD Botoșani sunt rezultatele din alegeri, relaţiile cu liderii de la centru şi sprijinul pe care l-a acordat primarilor din judeţ.

Andrei a fost printre cei foarte puţini care m-au ajutat în campania pentru Primărie. În plus, are o relaţie foarte bună cu primul ministru Victor Ponta şi cu vicepremierul Liviu Dragnea, iar acest lucru s-a putut vedea şi în sprijinul pentru promovarea proiectelor de interes local. Vom face o echipă puternică pentru Botoşani. Cred că în acest moment Andrei Dolineaschi reprezintă soluţia cea mai bună pentru conducerea organizaţiei judeţene a PSD Botoşani”, a subliniat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *